Tijdelijke sluiting in verband met COVID 19 (Corona) virus

Informatie

Zoals we allemaal merken verspreidt het COVID-19 (Corona) virus zich razendsnel. Ik sta voor de moeilijke beslissing om de praktijk open te houden, dan wel de deuren te sluiten

Mijn keuze is sluiten.

Een overgroot aantal behandeltechnieken zijn niet uit te voeren met 1,5 meter afstand van de cliënt. Hoewel ik zelf gezond ben en zover ik weet mijn cliënten populatie ook, geldt dat misschien niet voor hun achterban: partners die chemotherapie hebben gehad, grootouders die COPD, hartfalen of diabetes hebben.

Ik kan niet garanderen dat het virus niet op deze manier ook met mij meelift door het doen van simpele taken zoals boodschappen doen.

Op deze manier wil ik mijn bijdrage leveren en in de gezondheidszorg in het algemeen investeren door mijn praktijk tijdelijk te sluiten.

Je kunt wel gebruik maken van de mogelijkheid om te bellen, whatsappen, mailen of van een digitaal consult.

Voor het digitale consult kun je op de gebruikelijke manier een afspraak maken en we zullen dan op dat tijdstip via Skype of Whatsapp beeldbellen elkaar zien en spreken. Op die manier kunnen we samen oefeningen doornemen en kan ik je vragen beantwoorden en adviezen geven.

Ik hou alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra de omstandigheden het toelaten zal ik weer op de normale manier afspraken in gaan plannen.

Zorg goed voor elkaar en tot gauw.

Previous Story
Next Story

No Comments

Leave a Reply